ImprimareEmail

Retete prajituri - Placinta cu ceapa

Reteta: Placinta cu ceapa

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ceapa

=> 3 linguri bulion

=> 100 ml ulei

=> 1 kg faina

=> 1/2 pachet margarina

=> 1/2 cub drojdie (25 g)

=> sare, piper

=> cimbru

Prepararea retetei culinare:

  • Framanti din faina, drojdie, apa calda, un praf de sare si margarina un aluat ca de paine pe care-l lasi la dospit intr-un loc mai cald pentru jumatate de ora. In acest timp pregateti umplutura: cureti ceapa, o tai solzisori si o calesti in ulei cu putina apa. Dupa ce s-a inmuiat, adaugi bulionul, potrivesti de sare, cimbru si piper, o dai deoparte si o lasi sa se raceasca. Imparti aluatul crescut in doua si intinzi doua foi. Asezi o foaie de aluat intr-o tava unsa cu margarina, intinzi toata compozitia de ceapa si acoperi cu a doua foaie. Intepi placinta cu furculita si o dai la cuptor pentru 40 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează