ImprimareEmail

Retete prajituri - Placinta cu dovleac

Reteta: Placinta cu dovleac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg faina

=> 1 cana de apa

=> 1 cana de ulei

=> zahar

=> 3 plicuri zahar vanilat

=> 1 felie de dovleac mai mare

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

  • Faci un aluat din apa, faina, sare pe care il imparti in 3 foi. Ungi fiecare foaie cu ulei pe toata suprafata si pui dovleac dat prin razatoarea mare amestecat cu zahar si 1 plic de zahar vanilat la fiecare foaie. Ai grija sa imparti dovleacul pentru compozitie (umplutura) in 3 parti egale. Rulezi foaia si o tai dupa marimea tavii si o asezi in tava.

  • La fel procedezi si cu celelalte doua foi. Dupa ce ai completat tava, ungi placinta cu ulei si o dai la cuptor pana se rumeneste. O stropesti apoi cu sirop din apa si zahar cu o crenguta de busuioc si o mai lasi 3 minute in cuptor, dupa care o tai in portii potrivite. Este foarte gustoasa!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează