ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura Arlechin

Reteta: Prajitura Arlechin

Ingredientele retetei culinare:

Pentru foi:

=> 420 g faina

=> 250 grame margarina

=> 140 g zahar

=> 3 linguri smantana

=> 1 borcan de gem acrisor

Pentru glazura:

=> 4 galbenusuri

=> 150 g zahar

=> 2-3 linguri zeama de lamaie

=> esenta de vanilie

 

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci ingredientele si obtii un aluat pe care il imparti in 4 bucati egale din care intinzi 4 foi. Le coci pe dosul unei tavi unse cu margarina si dupa ce s-au copt si racit le umpli cu gem.

  • Prepari si glazura asa: freci galbenusurile cu zahar, lamaie si esenta de vanilie pana devin ca o crema spumoasa. Intinzi glazura peste foi, lasi sa se intareasca si apoi o tai.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 victor 30-01-2010 22:18
:D
Citat