ImprimareEmail

Retete prajituri - Rondele de mere in aluat

Reteta: Rondele de mere in aluat

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 mere

=> 100 ml ulei

=> 100 ml ape rece

=> 1 lingurita praf de copt sau bicarbonat stins cu otet

=> 1 varf cutit de sare

=> 200 g faina

 


Prepararea retetei culinare:

  • Din faina, ulei, apa, praf de copt si sare faci un aluat, din care intinzi o foaie, pe care o lasi sa se odihneasca 15 minute. Speli merele, le cureti de samburi si le tai rondele, fare sa le cureti de coaja. Intinzi aluatul si tai rondele cu gura unu pahar. Pe fiecare rondea de aluat pui rondea de mar si acoperi cu alta rondea de aluat. La lipesti marginile bine, le prajest in ulei incins si, dupe ce le scoti, le pudrez cu zahar pudra.
Notite:
PREGATIRE: 35 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează