ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulada cu banane si frisca

Reteta: Rulada cu banane si frisca

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 oua

=> 3 linguri zahar

=> 4 linguri faina

=> 1/2 varf de lingurita praf de copt

=> 1 varf de culit de sare

=> unt

Pentru crema:

=> 1 plic budinca (de banane sau de vanilie)

=> 2 banane

=> 300 ml lapte

=> 50 g zahar

=> 1/2 pachet unt

Prepararea retetei culinare:

  • Bati albusurile spuma, adaugi zaharul in ploaie, pui galbenusurile pe rand, sarea si faina amestecata cu praful de copt. Pui compozilia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt. Cand este gata, o scoti si o rulezi intr-un prosop umed.
  • Prepari budinca, urmand instructiunile de pe plic, adaugi zaharul, iar dupa ce s-a racit, adaugi untul inmuiat. Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budinca, pui bananele decojite si rulezi. Pentru decor iti trebuie: 1 plic praf de frisca, 1 banana, 1 kiwi.
  • Prepari frisca urmand instructiunile de pe plic (care include si lapte), cureti de coaja banana si kiwi-ul si le tai felii subliri. Imbraci rulada cu frisca si o ornezi cu felii de banana si kiwi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează