ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulada cu crema de cocos

Reteta: Rulada cu crema de cocos

Ingredientele retetei culinare:

Pentru foaie:

=> 500 g biscuiti macinati

=> 3 linguri gem

=> 3 linguri cacao

=>  400 g zahar

=> 150 ml apa

=> 5 linguri cafea preparata

=> 2 linguri nuca de cocos

Pentru crema:

=> 200 g margarina

=> 200 g zahar pudra

=> 100 g nuca de cocos

 

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Prepari un sirop din zahar, apa, cafea, dupa care adaugi cacaua si gemul, amestecand bine. Amesteci apoi biscuitii macinati cu nuca de cocos si cu siropul pana obtii o pasta omogena. Dace este cazul, mai adaugi putina apa. Imparti compozitia in doua parti, din care intinzi 2 foi pe o folie de plastic. Pregatesti apo crema: freci margarina cu zaharul, apoi adaugi nuca de cocos. Pe fiecare foaie intinzi un strat de creme, rulezi cu ajutorul foliei, fara sa o prinzi si lasi rulada la rece 6 ore.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează