ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulouri fierte umplute cu branza de vaci

Reteta: Rulouri fierte umplute cu branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g faina

=> 100 g zahar

=> 3 oua

=> 400 g branza de vaci

=> 1 plic zahar vanilat

=> 200 g iaurt

=> 1 punga stafide

=> 100 g unt

=> 1 lingurita otet

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Pregatesti aluatul din faina, sare si 1 ou. Adaugi apoi otetul si il lasi deoparte. Amesteci branza cu ouale ramase, iaurtul, vanilia si stafidele. Imparti aluatul in 5 bucati din care intinzi 5 foi in asa fel incat fiecare foaie sa nu depaseasca prin invartire trei rotatii. Pe fiecare foaie pui 1-2 linguri din compozitia de branza, rulezi foile si le pui la fiert in apa clocotita aproximativ 10 minute. Le scoti apoi pe un platou, le acoperi cu untul fierbinte si le presari calde cu zahar pudra. In loc de zahar pudra, poi folosi dulceata de visine de zmeura.
Notite:
Ca sa nu iasa branza din rulouri, le prinzi la capete cu 2 scobitori, apoi le pui la fiert.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează