ImprimareEmail

Retete prajituri - Strudel cu dovleac

Reteta: Strudel cu dovleac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg faina

=> 250 g unt

=> 250 ml ulei

=> 3 oua

=> 600 g zahar

=> 250 g gris

=> 1 dovleac mare

=> scortisoara, sare

Prepararea retetei culinare:

  • Din faina, unt, sare, oua si apa framanti o coca ceva mai tare, pe care o lasi la rece 30 de minute, apoi intinzi foi subtiri pe care le stropesti cu ulei pe toata suprafata. Cureti dovleacul de coaja, il razi pe razatoare, il inabusi intr-un vas cu putin ulei, apoi adaugi grisul, scortisoara si zaharul si mai lasi 5 - 10 minute pe foc. Cat inabusi dovleacul, focul trebuie se fie moderat. Adauga si putina apa se nu se prinda de vas, amestecand pana se fierbe.
  • Intinzi pe fiecare foaie o parte din compozitia de mai sus, rulezi, asezi strudelele intr-o tava unsa cu grasime si le coci la foc potrivit.
Notite:

Pudrezi cu zahar.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează