ImprimareEmail

Retete prajituri - Sufleu de ananas si portocale

Reteta: Sufleu de ananas si portocale

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 ml lapte

=> o nuca de unt

=> cateva lingurite de faina

=> 2 oua

=> un plicutel de zahar vanilat

=> 2 1/2 linguri zahar

=> ananas si portocala

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Faci un sos alb folosind 250 ml lapte, o nuca de unt, cateva lingurite de faina. Amesteci cu atentielaptele cu faina, sa nu se formeze cocoloase. Torni amestecul peste untul topit, fierbi putin pana se ingroasa compozitia. Freci 2 galbenusuri cu un plicutel de zahar vanilat si 2 1/2 linguri zahar. Amesteci cele doua compozitii, pui bucatele de ananas si portocala ( tinute pe servetele inainte, pentru a-si lasa zeama ). Albusurile le bati spume si le amesteci cu compozitia de mai sus. Sufleul il dai la cuptor in forma unsa cu putin ulei. Nu umbla prea des la cuptor sau prea repede.

Notite:
Ingredientele trebui sa fie la temperatura camerei.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează