ImprimareEmail

Retete prajituri - Tort cu crema de ciocolata

Reteta: Tort cu crema de ciocolata

Ingredientele retetei culinare:

Pentru crema:

=> 6 oua

=> 200 g zahar

=> 1 ciocolata cu lapte

=> 50 g ciocolata menaj

=> 3 linguri cacao

=> 1 pachet unt

=> 500 ml frisca

=> bomboane colorate si de ciocolata

Pentru blat:

=> 1 blat pandispan din 6 oua

=> 6 linguri de ulei

=> 6 linguri faina

 

Prepararea retetei culinare:

  • Pregatesti crema asa: amesteci 6 galbenusuri cu 200 g zahar, adaugi 3 linguri cacao si ciocolata trecuta prin razatoare. Amesteci in continuare pe foc mic pana se omogenizeaza si se ingroasa. Dai la rece.
  • Freci spuma un pachet de unt, adaugi 50 g ciocolata menaj taiata bucatele, imparti crema in trei si intinzi pe cele 3 bucati de blat (in 3 straturi).
  • Peste ultimul strat de crema ornezi cu frisca, bomboanele colorate si de ciocolata.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează