ImprimareEmail

Retete prajituri - Tort cu frisca si ananas

Reteta: Tort cu frisca si ananas

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 borcan dulceata (420 g)

=> 1 cutie ananas

=> 3 cani faina (650 g)

=> 1 cana zahar

=> 1 cana apa minerala

=> 150 ml ulei

=> 2 linguri cacao

=> 2 lingurite amoniac

Prepararea retetei culinare:

  • Freci bine dulceata cu zaharul, apa minerala si cacaua. Adaugi uleiul, amoniacul si faina pe rand. Il coci in tava unsa bine (cu ulei sau margarina vegetala). Pana se raceste, bati frisca vegetala. In ea pui ananasul taiat cubulete. O parte lasi pentru decorare. Dupa ce s-a racit blatul, il tai in doua, asezi frisca peste prima "foaie", apoi o pui pe a doua. Cu frisca lasata special pentru acest lucru decorezi in functie de eveniment sau imaginatie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează