ImprimareEmail

Retete prajituri - Turta dulce

Reteta: Turta dulce

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 si 1/2 cana zahar

=> 1 si 1/2 cana apa

 

Prepararea retetei culinare:

  • Zaharul se arde ( caramel ) intr-o cratita. Cand e gata se adauga apa si se lasa la fiert pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga 1/2 cana ulei, 1/2 cana zahar, stafide, nuca de cocos, scortisoara si 1 lingurita bicarbonat. se adauga faina cat sa fie compozitia ca la chec. Se coace in tava unsa si tapetata de la aragaz. Cand s-a cop, ungem prajitura cu miere si presaram nuca de cocos.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează