ImprimareEmail

Retete prajituri - Turte cu nuci si branza de oaie

Reteta: Turte cu nuci si branza de oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg faina

=> 1 lingurita sare

=> 2 lingurite zahar

=> drojdie cat o nuca

=> 300 g miez de nuca

=> 300 g branza oaie (sfaramata)

=> 100 g zahar

Prepararea retetei culinare:

  • Din faina, apa, sare, zahar si drojdie framanti o coca care trebuie sa se dezlipeasca de maini. Lasi la dospit 1 ora. In acest timp miezul de nuca, maruntit il amesteci cu branza de oaie si zaharul. Intinzi foi subtiri, de marimea unei farfurii si pe fiecare foaie, intinzi compozitia si o imparti in jumatate. Presari marginea cu o furculita. Coci la cuptor 30 minute pana se rumenesc. Bunica le cocea la cuptor de pamant. Acest gust desavarsit nu-l gasesti la alte preparate.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează