ImprimareEmail

Retete torturi - Tort cu pepene galben

Reteta: Tort cu pepene galben

Ingredientele retetei culinare:

=> 20 linguri faina

=> 20 linguri zahar

=> 20 oua

=> 1 pepene galben de 2 kg

=> 1 kg frisca

=> 1 ciocolata cu lapte

=> 1 esenta de vanilie

=> 4-5 linguri de lapte

Prepararea retetei culinare:

  • Separi albusurile si le bati spuma. Freci galbenusurile cuputina sare si le incorporezi in bezea. Pui apoi faina in ploaie, esenta de vanilie si amesteci compozitia de sus in jos. Torni blatul intr-o tava inalta si mai lata si-l dai la cuptor pentru 30-40 de minute.

  • Cum asamblezi tortul: dupe ce s-a racit blatul, il imparti in trei parti si le insiropezi cu siropul pe care-l  lasa oricum pepenele galben. Pe doua blaturi pui miezul de pepene galben tocat marunt si frisca, iar al treilea este capacul tortului. Imbraci apoi totul in frisca si ornezi cu ciocolata pe care ai topit-o in 4-5 linguri de lapte pe baie de aburi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează