ImprimareEmail

Retete pui - Mere umplute cu piept de pui

Reteta: Mere umplute cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 mere

=> 400 g pui

=> 80 g unt

=> 1 lingura faina

=> 1 lingura zahar

 


Prepararea retetei culinare:

Tai carnea de pe os, o faci bucati si o prajesti cu 40 g unt. Dupa ce s-a rumenit adaugi o ceasca de apa, putina sare si fierbi inabusit, pana scade tot lichidul. Lasi sa se raceasca, apoi dai de doua ori prin masina de tocat.
In timp ce fierbe carnea, speli merele, le tai un capac in dreptul cozii, scoti cat mai mult miez, cu o   lingurita, apoi umpli cu carnea tocata.
Le asezi intr-o cratita cu taietura in sus. Zaharul il caramelizezi usor si stingi cu o cescuta de apa.
Dai in 2-3 clocote, dupa care torni peste mere. Dai cratita la cuptor, la foc potrivit si o tii pana se inmoaie merele. Le servesti calde.

Notite:
PRET: 10 LEI - 6 portii
PREGATIRE: 65 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează