ImprimareEmail

Retete pui - Musaca de vinete cu piept de pui

Reteta: Musaca de vinete cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 2 piepti de pui

=> 1 kg rosii

=> 2 rosii pentru decor

=> o legatura de marar si una de patrunjel

=> sare si piper

=> 2 oua

=> 100 g smantana

Prepararea retetei culinare:

Tai vinetele rondele si le presari cu putina sare ca sa-si lase sucul care e usor toxic. Dupa aceea le stergi cu un servetel si le pui sa se prajeasca foarte putin pe o parte si pe cealalta. Pe masura ce le prajesti si le scoti, le poti aseza din nou pe servetele de hartie daca tt consideri ca sunt imbibate cu mai mult ulei.
Pregatesti carnea tocata pe care o pui si pe ea sa se prajeasca putin. O potrivesti de sare si piper, adaugi si mararul tocat si o pui peste primul strat de rondele de vinete din tava. Pui si un strat de rosii taiate rondele si acoperi cu al doilea strat de rondele de vinete. Bati ouale si le amesteci cu smantana si patrunjelul si le torni peste musaca. Dai la cuptor pentru circa 40 minute si cand e gata, o tai numai dupa ce s-a mai racit putin. Decorezi cu felioare de rosii si cateva frunzulite de patrunjel.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează