ImprimareEmail

Retete pui - Pachetele de vinete cu piept de pui

Reteta: Pachetele de vinete cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 piepti de pui

=> 2 vinete

=> rosii

=> cascaval

=> sare, piper

=> faina

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai pe lungime felii late de 2 cm din pieptul de pui si le condimentezi cu sare, piper sau cu condimente speciale pentru pui. Apoi le pui la prajit cateva minute pana devin albe. Le scoti si le lasi asa pana pregatesti restul. Tai pe lungime si felii subtiri de vinete, le dai sare si le lasi asa timp de 1/2 de ora. Dupa acest timp le stergi cu un servetel si le treci prin faina. Apoi le pui la prajit in tigaie. Nu te speria! Le vei praji foarte putin, cate 2 minute pe fiecare parte.
Cum formezi pachetelele: asezi cate 2 felii de vinete in cruce, la mijlocul lor pui o bucata de piept de pui pe care o invelesti cu marginile vinetelor. Ca sa nu se desfaca le prinzi cu o scobitoare in varful careia adaugi o jumatate de rosie si deasupra ei (tot in scobitoare) pui o felie de cascaval. Le asezi intr-o tava cu putin ulei si le dai la cuptor pentru maximum 10 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează