ImprimareEmail

Retete pui - Piept de pui cu legume la gratar

Reteta: Piept de pui cu legume la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g piept de pui fara os;

=> 1 vanata de marime mare;

=> 2 cepe rosii mari;

=> 2 dovlecei;

=> 1 lingura mustar;

=> 50 ml ulei;

=> 1 lingurita seminte de coriandru;

=> sare si piper dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Se taie pieptul de pui in felii de circa 1 cm grosime iar apoi se pun intr-un castron mai mare. Se taie ceapa spalata si curatata tot in felii de circa 5 mm grosime. Vanata si dovleceii cu tot cu coaja se vor taia in felii de 5 mm grosime. Ardeiul gras dupa ce a fost curatat de cotoare si seminte se va taia in sferturi. Puneti legumele astfel taiate in castronul cu piept de pui apoi se stropeste tot continutul cu ulei, se adauga mustarul, se presara coriandru sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine continutul castronului iar apoi se va pune pe un gratar bine incins.

Notite:

Se frig pana se rumenesc pe toate partiile si se vor servii imediat dupa ce se vor lua de pe gratar.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează