ImprimareEmail

Retete pui - Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Reteta: Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 750 g piept de pui dezosat

=> 150 g ciuperci

=> 100 g cascaval

=> 100 g faina

=> 5 oua

=> 10 g Delikat, 10 g piper boabe

=> 100 g unt

=> sare dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Bati carnea cu ciocanul de snitele, il sarezi, apoi presari umplutura pe care o faci astfel: dai cascavalul pe razatoare, tai ciupercile marunt, apoi il amesteci cu ouale, piperul, Delikat, le asezi in straturi peste carnea de pui, rulezi si prinzi carnea cu scobitori. Treci pieptul prin faina, il prajesti in unt la foc potrivit. E bun cald sau rece cu garnitura preferata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează