ImprimareEmail

Retete pui - Pui cu sos picant

Reteta: Pui cu sos picant

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pui de 1,200 kg

=> 1 telina mica

=> 4 cepe mijlocii

=> 1 morcov

=> 3 linguri ulei masline

=> 2 ardei grasi

=> 3 linguri sos picant

=> 1 lingurita otet

=> 2 linguri zahar

=> piper, sare

Prepararea retetei culinare:

Speli si tai carnea in bucati potrivite, asezi intr-o cratita de tuci. Adaugi telina taiata in felii subtiri, sosul picant, 1/2 pahar apa, acoperi vasul si lasi la foc 30 minute. Intre timp dai pe razatoare morcovul si tai ardeii fin. Incalzesti uleiul de masline si calesti aceste legume 5 minute. Intr-un castron, amesteci uleiul, otetul, zaharul si piperul, pe care il torni peste morcovi si ardei. Dupa 2 minute torni in vasul cu carne si dai la cuptor 5 minute. Decorezi cu patrunjel.

Notite:
PRET: 18 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează