ImprimareEmail

Retete pui - Pui sote cu sos de smantana si morcov

Reteta: Pui sote cu sos de smantana si morcov

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 piepturi de pui

=> 100g unt;

=> 1 ceapa;

=> 600g morcovi

=> 3 linguri faina;

=> 300ml lapte;

=> 250g smantana.

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o tai bucati pe care le inabusi in 50g de unt cu 2-3 linguri de apa, apoi le scoti intr-o cratita. Speli apoi morcovii, ii tai fasii subtiri si-i inabusi in untul ramas de la carne. Rumenesti faina in untul curat topit, stingi cu laptele, pui si smantana si dai sosul in cateva clocote, apoi potrivesti de sare. Il torni apoi peste carne, adaugi si morcovii si fierbi mancare la foc mic pentru  30-35 de minute.

Notite:

PRET: 20 RON - 3-4 portii
FIERBERE: 45 minute

PREGATIRE: 20 minute
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează