ImprimareEmail

Retete pui - Pulpe de pui cu smantana

Reteta: Pulpe de pui cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg pulpe de pui dezosate

=> 2 cepe de marime potrivita

=> 1 capatana de usturoi

=> 1 cutie de smantana groasa

=> mustar iute ( cu piper )

=> ulei

=> sare si piper

=> vegeta

Prepararea retetei culinare:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in ulei incins, la foc potrivit, fara a se praji. Pulpele se taie in bucatele mici, dupa care se adauga in tigaie lasand sa se rumeneasca. Se acopera apoi cu sos ( smantana, mustar si celelalte sortimente dupa gust ) si se amesteca continuu pana scade un pic. se serveste cald cu orice legume calite si orez fiert cu bobul intreg. Se poate folosi orice garnitura dupa gustul fiecaruia.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează