ImprimareEmail

Retete romanesti - Drob de miel

Reteta: Drob de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> maruntaie de miel

=> 2-3 oua

=> sare, piper, o lingurita de delikat dupa gust

=> patrunjel verde

Prepararea retetei culinare:

  • Maruntaiele mielului, adica ficatul, inima, plamanii, rinichii si splina, se fierb in apa cu sare, dupa care se racesc, apoi se toaca prin masina de carne. In functie de cat vrem sa inmultim drobul, fierbem oua tari pe care le tocam marunt si le amestecam cu tocatura de maruntaie; se mai adauga si 2-3 oua crude, sare, piper, o lingurita de delikat dupa gust. Se adauga mult patrunjel verde tocat (o mana buna) si foi de ceapa verde. Se framanta bine, se pune in prapurul de miel si se modeleaza ca niste chiftele mari cam de 5 cm grosime. Se pun la prajit cu ulei mai mult, la foc potrivit, pana se rumenesc, apoi se intorc cu grija sa se rumenesca si pe cealalta parte. Se serveste rece, cu ceapa verde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează