ImprimareEmail

Retete romanesti - Drob de miel 2

Reteta: Drob de miel 2

Ingredientele retetei culinare:

=> maruntaio de miel (ficat, inima, bojoc)

=> un prapur de miel

=> 4-5 cepe uscate

=> 2-3 legaturi ceapa verde

=> marar, patrunjel

=> 2-3 oua

=> delikat, sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

  • Maruntaiele se spala, se oparesc si se fierb in apa cu sare. Dupa ce se racesc, se toaca prin masina detocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste, apoi se adauga si tocatura, lasand sa se caleasca putin impreuna. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale, ceapa verde taiata marunt, se amesteca bine, dupa care se asaza in prapure (tinut in prealabil in apa rece). Acesta se pune intr-o tava cu putina untura (ulei) si se tine la cuptor circa 30 de minute sa se rumeneasca.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează