ImprimareEmail

Retete romanesti - Drob de miel cu susan

Reteta: Drob de miel cu susan

Ingredientele retetei culinare:

=> inima, ficatul, rinichii

=> otet

=> 200 g ceapa verde sau praz

=> usturoi verde

=> o legatura marar

=> 500 ml ulei

=> 3 oua

=> sare, piper, cimbru

=> 200 g susan

 

Prepararea retetei culinare:

  • Organele se taie in bucati si se calesc impreuna cu ceapa tocata si usturoiul in 100 ml ulei. Se toaca apoi prin masina si se framanta cu mararul tocat, ouale, sarea, piperul sl cimbrul. Amestecul se portioneaza in bilute de marimea perisoarelor, care se tavalesc prin susan si se prajesc in restul de ulei bine incins.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează