ImprimareEmail

Retete romanesti - Galuste de aur

Reteta: Galuste de aur

Ingredientele retetei culinare:

=> ingrediente pentru cozonac

Prepararea retetei culinare:

  • Se pregateste un aluat de cozonac (sau poate fi un aluat ramas de la gogosi). Aluatul trebuie sa fie cat se poate de moale. Alaturi avem pregatita o farfurie cu nuci macinate amestecate cu zahar tos si o cana cu unt topit, precum si tava unsa cu unt si tapetata cu hartie, unsa si ea. Cu o lingura de metal trecuta prin untul topit rupem galuste din aluat si le tavalim prin nuca, apoi le transferam in tava, una peste alta, pana ce se umple tava pe 3/4. Le lasam sa mai creasca si apoi le punem la cuptor. Cand incep sa se coaca, le punem deasupra hartie unsa ca sa nu se arda nucile. Cand se servesc, se desprind usor. Se pudreaza cu zahar vanilat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează