ImprimareEmail

Retete romanesti - Musaca cu bureti si cartofi

Reteta: Musaca cu bureti si cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg cartofi

=> 1 kg bureti de orice fel

=> 2-3 cepe

=> suc de rosii

=> 250 ml supa de carne

=> sare

=> ulei

=> marar

Prepararea retetei culinare:

  • Fierbi cartofii necuratati. Cand sunt fierti, ii cureti si ii tai feliute. Prajesti in ulei cu o ceapa taiata marunt. Pui sare dupa gust. Buretii ii pregatesti ca pentru mancare, ii desarezi, ii fierbi, ii prajesti in ulei cu doua cepe taiate marunt, iar la sfarsit pui mararul si patrunjelul tocat fin. Intr-o tava unsa bine cu ulei, asezi jumatate din cantitatea de cartofi, pe toata suprafata tavii. Pui deasupra toata cantitatea de bureti, apoi cealalta jumatate din cantitatea de cartofi. Torni suc de rosii, atat cat sa nivelezi bine toata suprafata. Torni o cana de supa de carne. Dai la cuptor tava si lasi pana scade apa si se rumeneste putin deasupra.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează