ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca

Reteta: Pasca

Ingredientele retetei culinare:

Aluat:

=> 200 g margarina

=> 1/2 pahar lapte

=> 1/2 pachet zahar pudra

=> 1 pahar faina

=> 2 linguri cacao

=> 1/2 plic praf de copt

=> 2 oua

=> vanilie

 

Crema:

=> 700 g branza de vaci

data prin masina

=> 100 g margarina

=> 1 pahar zahar pudra

=> 4-5 oua

=> 2 linguri faina

=> vanilie

=> lamaie rasa

=> stafide spalate si scurse, amestecate cu rom

Prepararea retetei culinare:

  • Se face aluatul: se freaca margarina cu zaharul pana se face o crema, se adauga galbenusurile, laptele si faina cate putin. La sfarsit se pune praful de copt, cacaua, vanilla si albusul batut spuma. Aluatul va iesi moale si se va intinde in tava cu lingura. Crema: se freaca branza cu margarina, se pun galbenusurile, zaharul, lamaia, vanilia si la sfarsit albusurile batute spuma. Jumatate din aluat se pune in tava tapetata, apoi branza si restul aluatului deasupra. Se coace la foc potrivit 45 minute.Glazura: 3 linguri apa, 5 linguri zahar, 2-3 linguri cacao, 2 linguri margarina. Se fierb pana se intaresc si se toarna peste pasca.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează