ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca cu branza

Reteta: Pasca cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> aluat de cozonac

Umplutura:

=> 500 g branza de vaci data prin masina

=> 3 linguri smantana

=> 200 g zahar

=> 4 galbenusuri

=> 1 lingura gris

=> stafide

=> coaja de lamaie

=> 2 prafuri de vanilie

=> putina sare

 

Prepararea retetei culinare:

  • La sfarsit se adauga albusurile spuma. Se pune in interior cu grija, sa nu depaseasca marginile aluatului. Se coace la foc potrivit timp de 40-45 minute. Pentru un aspect mai frumos in interior, inainte de a pune crema, se face din aluat semnul crucii, care este lasat sa creasca o data cu aluatul ce imbraca marginea. Inainte de a fi data la cuptor, se unge pasca cu un ou bine batut.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează