ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca cu branza 2

Reteta: Pasca cu branza 2

Ingredientele retetei culinare:

Aluat:

=> 3 1/2 pahare cu faina

=> 1 pahar untura

=> 1/2 pahar zahar

=> 1/2 pahar smantana

=> 1 lingurita bicarbonat sau

praf de copt stins cu otet

Pentru umplutura:

=> 1 kg branza de vaci

=> 250 g zahar

=> 200 g unt

=> 8 oua

=> 100 g faina

=> arome, stafide, coaja de lamaie, portocala

Prepararea retetei culinare:

  • Cu aluatul fraged se tapeteaza forma rotunda pe fundul tavii si pe lateral, deasupra se face o cruce din suvite subtiri de aluat. De obicei, se coc in tavi de tort mijlocii. Daca respectam aceste cantitati, poata sa iasa si o a treia pasca.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează