ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca cu branza de vaci si stafide

Reteta: Pasca cu branza de vaci si stafide

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg branza proaspata de vaci

=> 150 g stafide

=> 5 oua

=> 200 g zahar

=> 1/2 pachet unt sau margarina

=> cateva linguri de  faina (uneori gris)

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Ouale se separa, galbenusurile se freaca bine cu zaharul, untul, arome si zahar vanilat. Se amesteca cu branza, se adauga stafidele si albusurile batute spuma. Se coace.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează