ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca cu branza fara coca

Reteta: Pasca cu branza fara coca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,200 kg branza de vaci scursa bine

=> 1 pahar migdale tocate sau nuci

=> 400 g zahar

=> 300 g unt

=> 2 pahare smantana proaspata

=> 15 oua

=> coaja de portocale zaharisita

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se pune branza sub presa, se paseaza prin sita, se incorporeaza ouale, untul si zaharul, smantana, migdalele (nucile), aromele. Se toarna in forma unsa cu unt si se coace cam trei ore, la foc mijlociu (depinde de cuptor). Se coace in forma cu gaura la mijloc. De preferat este sa se prepare in „bain-marie".

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează