ImprimareEmail

Retete romanesti - Pasca delicioasa

Reteta: Pasca delicioasa

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet margarina

=> 12 linguri zahar

=> 6 galbenusuri

=> 3 linguri faina

=> 3 linguri smantana

=> 4 linguri cacao

=> mirodenii

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se pune intr-un castron un pachet margarina unirea la temperatura camerei. Se adauga 12 linguri zahar si se freaca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza totul. Apoi se pun 6 galbenusuri pe rand, amestecand mereu, 3 linguri fina, 3 linguri smantana, 4 linguri cacao, mirodenii. Se amesteca totul si se pune la copt intro tava unsa si cu un strat de aluat de cozonac pe fund. Se coace la foc potrivit 45 minute. Se scoate din tava cand s-a racit. Cand scoatem tava din cuptor, continutul este foarte moale (lichid), dar se intareste dupe ce s-a racit.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează