ImprimareEmail

Retete romanesti - Sarmale la ceaun

Reteta: Sarmale la ceaun

Ingredientele retetei culinare:

=> foi de varza acra

=> carne de porc

=> orez

=> bola de ardei iute

=> sunca si picioare de porc

=> un carnat proaspat

=> bulion

=> faina

 

Prepararea retetei culinare:

  • Impachetezi sarmale in foi de varza acra umplute cu carne de porc si orez. Sarmalele trebuie sa fie mari. Dintr-o foaie de varza se face o singura sarma. Asezi in ceaun un strat de oase de porc, un strat de sarmale, amestec de faina cu boia de ardei iute, sunca si picioare de porc, un strat de sarmale, deasupra pui un carnat proaspat si bulion. Le fierbi in apa, la foc potrivit.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează