ImprimareEmail

Retete romanesti - Sarmalute cu hrisca si hrib in floare de dovlecel

Reteta: Sarmalute cu hrisca si hrib in floare de dovlecel

Ingredientele retetei culinare:

=> ceapa

=> morcovi

=> ulei

=> hrisca

=>rosii

=> ardei

=> sare, piper

=> hribi, galbiori

=> flori de dovlecei

=> marar, cimbru

Prepararea retetei culinare:

  • Ceapa o tai fideluta, o calesti, apoi o dai prin masina de tocat. Tai morcovul rondele, it calesti in ulei si apoi il toci. Calesti ardeii si ii toci. Hrisca spalata si inmuiata o calesti putin, adaugi ceapa, morcovul, ardeii deja caliti si tocati si lasi la fiert cam o ora. Adaugi condimente (sare, piper), apa calda daca este nevoie. Hribi, galbiori, caliti si tocati ii amesteci in amestecul anterior.

  • Umpli florile de dovlecei, ii asezi in oala, adaugand rosii taiate rondele, cimbru, marar si apa. Pentru ca florile sunt foarte fragede si se fierb foarte repede, amestecul trebuie sä fie aproape gata cand sunt umplute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează