ImprimareEmail

Retete romanesti - Tochitura ca in Tara Vrancei

Reteta: Tochitura ca in Tara Vrancei

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g fleica porc

=> 400 g muschi porc

=> 200 g rinichi porc

=> 200 g ficat porc

=> 3 catei usturoi

=> 4 linguri untura

=> sare, piper

=> 1 pahar vin rosu

Prepararea retetei culinare:

  • Speli carnea si organele de porc si le tai in bucatele, sarezi si le pui intr-un ceaun sa se prajeasca impreuna cu cele 4 linguri untura de porc. Cand s-a rumenit carnea, adaugi un pahar vin rosu, piper dupa gust si usturoiul pisat. Mai lasi putin pe foc, acoperita cu un capac, sa se inabuse. Aceasta delicioasa tochitura noi o servim cu salata de varza murata, preparata cu ulei, piper si putina boia de ardei si alaturi de o mamaliguta calda, presarata cu branza de oi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează