ImprimareEmail

Retete romanesti - Umplutura de ciocolata pentru pasca

Reteta: Umplutura de ciocolata pentru pasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 1 pahar lapte

=> 100 g unt

=> 150 g zahar

=> 2 linguri cacao

=> 100 g ciocolata menaj

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Bateti ouale intregi cu zaharul. Adaugati faina, cacao si ciocolata topita in putin lapte. Apoi turnati laptele treptat, amestecand la foc mic pana se ingroasa. Dupe ce s-a racit, adaugam treptat untul. Aceasta umplutura se poate folosi cu aluat din pandispan si cozonac.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează