ImprimareEmail

Retete romanesti - Varza mica umpluta

Reteta: Varza mica umpluta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza mica

=> sare si sare de larnaie

=> amestec vita si porc

=> slanina

=> faina

=> zeama de lamaie

=> ceapa

=> piper, boia dulce, cimbru

=> orez

=> morcovi si radacina de patrunjel

=> zahar ars

 

Prepararea retetei culinare:

  • Varza mica o fierbi in apa cu sare si sare de lamaie pana se lasa foile. Carnea (amestec vita si porc) o amesteci cu slanina taiata cubulete mici, le calesti cu ceapa, piper, boia dulce, cimbru. Amesteci cu orezul curatat, spalat si inmuiat. Umpli verzele, dupa care le asezi in tava. Adaugi morcovi si radacina de patrunjel curatate si taiate pe lung. Se serveste cu sos facut din faina, zahar ars si zeama de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează