ImprimareEmail

Retete romanesti - Zacusca de fasole verde

Reteta: Zacusca de fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 kg fasole verde

=> 1,5 l ulei

=> 20 cepe

=> 3 kg rosii curatate de coaja

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Toci ceapa si o calesti  intr-o cratita mare in care ai infierbantat uleiul. Adaugi apoi fasolea rupta (si bineinteles, curatata) si sare dupa gust, amestecand incontinuu. Cand s-a inmuiat fasolea, pui rosiile taiate felii. Lasi sa dea in doua, trei clocote si dai deoparte. Pui zacusca in borcane de 400 g, le capsezi sau le legi cu celofan. Fierbi borcanele la bain-marie timp de o ora. Le lasi pana a doua zi sa se raceasca in vasul in care au fiert.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează