ImprimareEmail

Retete salate - Salata colorata

Reteta: Salata colorata

Ingredientele retetei culinare:

=> 3-4 linguri porumb din conserva

=> 1 mar mare

=> 450 g cascaval sau branza topita

=> 2 linguri ulei masline

=> 1 legatura patrunjel

=> 3-4 linguri mazare verde din conserva

=> 1 lamaie

=> 150 g iaurt

=> 1 lingurita zahar

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti marul si il tai in cubulete, pe care le stropesti cu zeama de lamaie. Speli patrunjelul si il lasi la scurs. Tai patrunjelul fin, iar cascavalul sau branza topita in cubulete. Pui intr-o strecuratoare mazarea si porumbul din conserva si le treci printr-un jet de apa rece. Dizolvi zaharul in zeama de lamaie, apoi adaugi uleiul si sare dupa gust si omogenizezi. Intr-un bol, amesteci mazarea cu porumbul, cascavalul si marul. Le stropesti cu sosul pregatit, iar deasupra torni iaurtul batut cu furculita si presari verdeata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează