ImprimareEmail

Retete salate - Salata cu agrise si branza topita

Reteta: Salata cu agrise si branza topita

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 salata verde mare

=> 50 g agrise

=> 1-2 kiwi

=> 1 legatura ceapa verde

=> 1 lamaie

=> 2 fire menta

=> 1 lingura ulei de masline

=> 10 g nucsoara

=> 1 lingura seminte floarea-soarelui decojite

=> 20 g cascaval

=> 3 cuburi branza topita

=> 1 varf de cutit de sare

Prepararea retetei culinare:

  • Speli salata frunza cu frunza, o lasi la scurs si o tai in fasii subtiri. Cureti si speli ceapa si agrisele. Tai frunzele de ceapa in bastonase, bulbii in rondele, iar agrisele in jumatate, pe lungime. Cureti de coaja kiwi si il tai in felii subtiri. Razi cascavalul, iar branza topita o tai in cubulete. Din uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si nucnoara faci un sos. Pui in salatiera fasiile de salata verde, ceapa, semintele de floarea-soarelui, agrisele si feliile de kiwi. Acoperi cu un capac si amesteci salata prin rasturnari repetate. O stropesti cu sosul, presari cascaval ras si o servesti la masa imediat, decorata cu frunze de menta.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează