ImprimareEmail

Retete salate - Salata cu sunca si branzeturi

Reteta: Salata cu sunca si branzeturi

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g cascaval

=> 300 g sunca

=> 2 ardei

=> 3 castraveti in otet

=> 3-4 gogosari in otet

=> 4 castraveti proaspeti

=> 2 mere

=> 2 portocale

=> 100 g iaurt

=> 150 g smantana

=> 1 lamaie

=> 1 radacina de hrean

=> 1 legaura marar

=> 1 lingura zahar

=> 1/2 salata verde

=> sare

=> piper

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai cascavalul si sunca in cubulete. Speli salata verde frunza cu frunza si o lasi sa se scurga. Cureti hreanul, apoi il razi fin. Speli mararul si il toci marunt. Speli gogosarii si castravetii murati. Cureti de cotoare si seminte gogosarii si ardeii grasi. Cureti de coaja castravetii proaspeti, merele si portocalele. Tai in cubulete legumele conservate in otet, castravetii proaspeti, merele si feliile de portocala, iar ardeii grasi in fasii. Dizolvi zaharul in zeama de lamaie.

  • Faci un sos din iaurt, smantana, zeama de lamaie, hreanul ras si mararul. Sarezi si condimentezi dupa gust, apoi il amesteci cu legumele si fructele. Pui salata intr-un bol decorat cu frunze de salata verde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează