ImprimareEmail

Retete salate - Salata de radacinoase cu sos de maioneza

Reteta: Salata de radacinoase cu sos de maioneza

Ingredientele retetei culinare:

SALATA:

=> 1 morcov

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 pastarnac

=> 1 telina

=> 1/2 ridiche neagra

=> 1 ceapa mare de apa

=> 1/2 sfecla rosie

=> 1/2 legatura marar

=> 1/2 legatura patrunjel

=> 1/2 legatura telina

=> 1/2 legatura tarhon

=> 1 lingurita condimente dupa gust

=> sare

SOSUL DE MAIONEZA:

=> 2 galbenusuri

=> 1 lingura pasta de catina

=> 1 lingura mustar

=> 4 linguri ulei

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cu o lingura de lemn freci galbenusurile cu pasta de catina si mustarul. Torni uleiul picatura cu picatura, amestecand continuu. Cureti ceapa si o toci marunt. Speli bine radacinoasele, le cureti si le dai pe razatoare. Speli verdeata si o tai fin. Cureti sfecla rosie si o dai pe razatoarea de sticla sau o tai in cubulete. Amesteci legumele su sosul de maioneza, condimente si sare dupa gust. O decorezi cu frunze de verdeata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează