ImprimareEmail

Retete carne - Sos de rosii cu ciocanele

Reteta: Sos de rosii cu ciocanele

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 ciocanele

=> 2 cepe

=> 2 linguri pasta rosii

=> 4 rosii decojite

=> 2 foi patrunjel

=> sare, piper

=> 4 linguri ulei

=> patrunjel tocat marunt

Prepararea retetei culinare:

  • Toci ceapa marunt si o pui la calit in ulei. Cand este gata dizolvi bulionul (pasta de rosii) in putina apa si-l adaugi  peste ceapa calita. In alta tigaie calesti putin ciocanelele, apoi le pui peste sos. Adaugi si rosiile decojite si tocate marunt, foile de dafin, piper, sare dupa gust. Lasi la fiert pana pana fierb ciocanelele si aromatizezi cu putin patrujel tocat marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează