ImprimareEmail

Retete sosuri - Sos de carne

Reteta: Sos de carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g pulpa de vita tocata

=> 1 ceapa

=> 1 morcov

=> sare si piper

=> 1 lingura pasta de tomate

=> 3-4 rosii in bulion decojite

Prepararea retetei culinare:

  • Tocati zarzavatul, caliti-l in doua linguri de ulei de floarea soarelui, adaugati carnea si caliti in continuare ingredientele; adaugati 1/2 pahar de apa. Cand zarzavatul este inmuiat adaugati pasta de tomate, rosiile in bulion facute cubulete, mai adaugati 1/2 pahar de apa, acoperiti cu un capac si coaceti la foc mic timp de 2 ore, amestecand din cand in cand.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează