ImprimareEmail

Retete torturi - Blat de tort

Reteta: Blat de tort

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua mari

=> 130 g faina

=> 200 g zahar

=> 1 praf de copt

Prepararea retetei culinare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua amestecarea pana la dizolvarea acestuia. Se adauga treptat cite un galbenus. Faina se pune in ploaie si se amesteca pana la omogenizare. Se pune praful de copt stins cu zeama de lamaie sau lapte. Intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata se toarna compozitia, se introduce in cuptorul bine incins si se coace la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează