Reteta: Supa - crema de pasare si ciuperciIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Speli pieptul de pui, il pui la fiert in 3 l de apa cu sare si ai grija sa aduni spuma ori de cate ori se formeaza. In acest timp cureti legumele si ciupercile, le tai marunt si le calesti putin in unt. Cand carnea este bine fiarta, o scoti, o lasi sa se raceasca, apoi o tai marunt, iar legumele si o parte din ciuperci le adaugi in supa si le lasi sa fiarba. Ciupercile ramase le pui la fiert separat. Dupa ce legumele si ciupercile din supa au fiert, le strecori, le mixezi, le pui din nou in oala si o iei de pe aragaz. Freci gelbenusurile cu smantana si faina, adaugi putina zeama din oala si torni totul in supa pe care o pui din nou la fiert pe foc mic, pentru 10-15 minute. La final, adaugi carnea si ciupercile si o servesti imediat. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Reteta ciorba - Supa - crema de pasare si ciuperci
Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:26 Scris de Silaghi Andreea