Reteta: Bors de varaIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Speli foarte bine si cureti toate legumele. Tai ceapa si o pui la calit in putin ulei. Dupae ce s-a inmuiat adaugi morcovul dat pe razatoare (sau taiat cubulete, cum vrei), cartofii taiati si pastaile rupte. Le lasi cateva minute sa se caleasca impreuna, apoi adaugi apa cat sa le acopere si le lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugi si dovleceii, si lasi sa dea 2-3 clocote si apoi adaugi borsul fiert separat. Ai grija, ca in acest moment borsul se va acri. Lasi sa dea 2 clocote, gusti de acru, potrivesti de sare si piper si apoi pui rosiile decojite. Lasi sa fiarba si apoi tragi oala de pe foc. Bati oul foarte bine, amesteci cu smantana si dregi borsul, apoi presari verdeata tocata marunt. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete ciorba - Bors de vara
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:55 Scris de Mihaela Dumitru