Reteta: Ciorba de gulii cu perisoare si cimbruIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Cureti legumele, trecii gulia si morcovii pe razatoare, tai ceapa marunt si pe toate le pui sa fiarba in apa cu sare. Amesteci camea tocata cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare si formezi perisoarele. Le pui la fiert langa legume dupa ce acestea au fiert si le lasi sa fiarba impreuna pe foc mic. Dupa ce au fiert toate legumele si perisoarele, torni sucul de rosii, uleiul, borsul si potrivesti gustul de sare. Mai dai ciorba in 2-3 clocote, o dai deoparte, presari mararul verde si cimbrul tocate si o servesti cu smantana. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete ciorba - Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:43 Scris de Mariuta Pelea, Cluj-Napoca