Reteta: Supa de mazare cu laste prajiteIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Din faina, ou, sare si apa faci un aluat din care pastrezi circa 100 de grame. Din restul aluatului intinzi o foaie groasa de 1 cm din care tai fasii late de 1 cm. O lasi sa se usuce si in acest timp pui mazarea la fiert impreuna cu zarzavaturile taiate rondele. Dupa ce au fiert toate acestea, adaugi fasiile de aluat si mai lasi la fiert 5 minute. Din aluatul pastrat intinzi o foaie mica, groasa de 3 cm din care tai patratele (laste) cu un cutit bine ascutit. Incingi uleiul intr-o tigaie, pui cepele taiate marunt sa se caleasca si dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugi si patratelele de aluat. Le lasi pana devin maronii si le adaugi in supa. La final, presari marar. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete ciorba - Supa de mazare cu laste prajite
Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:23 Scris de Chirila Mirela